Another Language: English
TREBINJE TURIZAM.com
Turistička organizacija Grada Trebinja
home
head
 
Organizovani
izleti i obilasci
VODIČ
OVDJE
izleti i obilasci ovde
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu, možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Turističke agencije

AGENCIJA „UBLA TOURS“
Adresa: Ul. Vuka Karadžića 25, Trebinje
Tel.: +387 (0) 59/260-430
Fax: +387 (0) 59/273-330
e-mail: info@ublatours.com; ublatours@teol.net
www.ublatours.com

Preduzeće je osnovano početkom 1996.godine. Pored osnovne djelatnosti prevoza putnika u međunarodnom drumskom saobraćaju, u svom sastavu ima i turističku agenciju „Ubla tours“. Agencija je već ovlašćeni agent za prodaju Jat Airways i Montenegro Airlines turističkih aranžmana i avio-karata na svim linijama. U cilju očuvanja stečenog povjerenja klijenata, stalno se prati servisiranje putnika s namjerom da se agencija dovede u ravnopravan odnos sa poznatim turističkim agencijama u širem regionu. Da bi se ovo ostvarilo radi se na edukaciji osoblja za uvođenje Amadeus i Galileo rezervacionih sistema, a planirano je i učlanjenje u IATA (najveće svjetsko udruženje avioprevoznika).

busAGENCIJA „FRIEND TRAVEL “
Adresa: Stari grad br. 132
Tel./fax: +387 (0) 59/226-198
e-mail: friendtravel@teol.net
site: www.friendtravel.net

Agencija uspješno pruža turističke usluge u zemlji i inostranstvu. Kroz svoj protekli i budući rad agencija se svakim danom sve više usmjerava i usavršava u pravcu pružanja receptivnih turističkih usluga. Težeći da u Hercegovini postane jedan od vodećih „Incoming Servisa“ za sve turiste koji posjete Hercegovinu, agencija je formirala svoje jednodnevne i višednevne programe, povezala hotelske i privatne smještajne kapacitete, aerodromske transfere i pružanje turističkih informacija u centru grada. Tako agencija posjeduje kompletnu receptivnu uslugu koja je potrebna domaćim i stranim turistima za jednodnevni ili višednevni boravak na području Hercegovine.

busAGENCIJA „LUX TRAVEL“
Adresa: Preobraženska bb, Trebinje
Tel./fax: +387(0)59/260-400,
e-mail: luxtraveltrebinje@yahoo.com
site: www.luxtravel.info

Svoje poslovanje temelji na visokokvalitetnom turizmu, profesionalnoj usluzi i zadovoljstvu klijenata. Ova turistička agencija svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti, kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogla na pravi način da odgovori na sve veće izazove. "Lux Travel" se bavi prodajom turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu. Pored organizacije turističkih aranžmana, bavi se i prodajom avionskih karata svih avio prevoznika za sve destinacije na svijetu, prodajom autobuskih karata, organizovanjem ekskurzija, izleta, seminara, organizacijom aerodromskih transfera, obezbjeđuje smještaj u hotelima svih kategorija širom Evrope i svijeta, kao i privatni smještaj.
Agencija posjeduje vlastiti vozni park moderno opremljenih putničkih automobila, kombija, minibuseva i autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje čine odmor svojih klijenata još prijatnijim. "Lux Travel" je turistička agencija koja svojim klijentima nudi kvalitetnu uslugu koja ne završava rezervacijom već uključuje cjelokupnu brigu o svojim klijentima.

busAGENCIJA “EUROPARTNER TRAVEL”
Adresa: Svetosavska br. 21
Tel./fax: +387(0)65/707-828;
+387(0)59/273-400
e-mail: europartnertourism@gmail.com
site: www.europartner-travel.com

Turistička agencija “EUROPARTNER TRAVEL” Trebinje je počela sa radom 2015. godine i ima cilj da bude jedna od vodećih turističkih agencija u regionu. U našoj raznovrsnoj i opširnoj ponudi nudimo Vam posjete kulturno-istorijske baštine Hercegovine i njenu bogatu gastro ponudu, kao i kvalitetna vina po čemu je ovaj kraj prepoznatljiv u svijetu. U našim kvalitetno i bogato organizovanim aranžmanima nudimo Vam posjete gradova: Trebinje (BiH), Stolac (BiH), Mostar (BiH), Dubrovnik (CRO), Kotor (MNE), Budva (MNE) kao i cijele regije Hercegovine i upoznajemo Vas sa njenim raskošnim prirodnim bogatstvima.