TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Oct 21, 2015

TREBINJE PREDSTAVLJENO SRBIJI


Turistička organizacija Grada Trebinja u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ predstavila turističku ponudu Trebinja

U okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ koju je organizovalo Predstavništvo RS u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srpske, a koja je održana u periodu od 19.-23. oktobra 2015. godine u nekoliko gradova Srbije Turistička organizacija Grada Trebinja predstavila je bogate turističke potencijale kao i cjelokupnu turističku ponudu Trebinja.

 

Trebinje je predstavljeno u okviru zajedničkog štanda koji je 19. oktobra bio smješten na prostoru ispred Gradske kuće u strogom centru Novog Sada, a 20. oktobra u Knez Mihajlovoj ulici u strogom centru Beograda gdje je brojnim Novosađanima i Beograđanima, ali i velikom broju turista omogućeno da dobiju promotivni materijal Turističke organizacije Grada Trebinja, kao i privrednih subjekata koji se bave pružanjem usluga u turizmu (smještajni kapaciteti, vinarije, restorani, pružaoci usluga avanturističkog turizma, proizvođači čaja, ljekovitog bilja i eteričnih ulja i turističke agencije).

Na štandu su takođe bili izloženi raznovrsni suveniri i proizvodi kućne radinosti, a posjetioci štanda su imali priliku degustirati suhomesnate proizvode, vina i med poznatih trebinjskih proizođača, čime su bili u prilici osjetiti “autentičan duh Hercegovine i Trebinja”.

 

U sklopu predstavljanja nastupili su i  članovi  GKUD Alat "Swisslion" iz Trebinja koji su izvornim narodnim stvaralaštvom, pjesmama, igrama i običajima Trebinja i Hercegovine u velikoj mjeri obogatili program manifestacije.