TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Sep 28, 2015

TURISTIČKA PONUDA TREBINJA PREDSTAVLJENA NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA I ZDRAVLJA 2015. U BANJA LUCI


U periodu od 24. do 26. septembra 2015. godine održan Međunarodni sajam turizma i zdravlja 2015. u Banja Luci

Na trgu krajine u Banja Luci u periodu od 24. do 26. septembra održan je Međunarodni sajam turizma i zdravlja 2015. koji je organizovala Turistička organizacija Banja Luka uz podršku Ministrastva trgovine i turizma RS i TORS-a, a u okviru koga je svoju ponudu predstavilo 130 domaćih i inostranih izlagača: nacionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, strukovna udruženja, hotelijeri i drugi direktni i indirektni pružaoci turističkih usluga, izlagači iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mlijeka i mliječnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata itd.

Sajam je zvanično otvorio Gradonačelnik Banja Luke g-din Slobodan Gavranović poželjevši dobrodošlicu svim učesnicima.

U okviru zajedničkog štanda Turističke organizacije Republike Srpske brojnim posjetiocima sajma aktivno i putem raznovrsnog promotivnog materijala Turistička organizacija Grada Trebinja predstavila je cjelokupnu turističku ponudu Trebinja (kulturno - istorijsko naslijeđe, manastiri i vjerski objekti,  vinarije, sportske i kulturne manifestacije, izletišta, smještajni kapaciteti, gastronomija, avanturizam, ljekovito bilje, proizvođači meda...).

 

Ovogodišnji Sajam u velikoj mjeri posvećen je bio sportskom turizmu, a s tim u vezi u okviru stručnog dijela Sajma 25. septembra, organizovana je i radionica na temu: „Mogućnosti razvoja sportskog turizma“.

Učešće na sajmu je još jedan put dalo potvrdu da Trebinje predstavlja zanimljivu i interesantnu turističku destinaciju za nosioce turističke ponude, srtučnu javnost, medijske kuće, ali i stanovnike ovog dijela Republike Srpske.