TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Mar 31, 2015

TURISTIČKA PONUDA TREBINJA PREDSTAVLJENA U DUBROVNIKU


Na „12. Mediteranskom sajmu zdrave hrane, ljekovitog bilja i zelenog preduzetništva“ održanom u periodu od 26. do 29. marta 2015. godine u Dubrovniku, u okviru štanda Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja Turistička organizacija Grada Trebinja prestavila je turističku ponudu Trebinja.

Pored turističke ponude Trebinja velikom broju posjetioca sajma promovisan je „Hercegovački koridor bilja i meda“, u okviru koga su se predstavili proizvođači meda, ljekovitog bilja, smokava i domaćih sireva iz Trebinja, koji su čitav tok trajanja sajamske manifestacije omogućili konzumiranje i degustaciju svojih proizvoda.

Učešće na sajmu je iskorišteno za uspostavljanje novih kontakata i saradnje sa turističkim subjektima iz Dubrovnika koji treba da rezultiraju povećanjem broja posjeta turista Trebinju u predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni, a realizovano je uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju JICA-e i projekta “Razvoj međunarodnog turističkog koridora kroz Hercegovinu“.