TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Jan 8, 2015

RUSKI TUROPERATERI POSJETILI TREBINJE


Predstavnici turističke agencije „Marusja-tur“ iz Moskve posjetili Trebinje

Povećano interesovanje turista iz Rusije koje u posljednje vrijeme vlada za BiH, a posebno za Trebinje, bio je glavni razlog posjete Tatjane Navikave i Zinaide Jermakove predstavnika turističke agencije „Marusja-tur“ iz Moskve, kojima je tim povodom predstavljena bogata turistička ponuda Trebinja.
U okviru svoje posjete, čija je svrha bila upoznavanje sa bogatom turističkom ponudom Trebinja u cilju proširenja na rusko turističko tržište, gošće iz Rusije su se susreli sa predstavnicima Turističke organizacije Grada Trebinja.
Nakon prezentovanja turističkih potencijala, velikih mogućnosti za razvoj turizma i bogate turističke ponude Trebinja predstavnici turističke agencije "Marusja-tur" su iskazali izuzetno zadovoljstvo i veliko oduševljenje gostoljubljivošću i srdačnošću domaćina, te zaključili da Trebinje posjeduje ogroman turistički potencijal i izuzetno bogatu i sadržajnu ponudu.
Takođe, naveli su i da će agencija zasigurno uvrstiti Trebinje u svoj turistički aranžman u BiH, što dokazuje da se Trebinje kao turistička destinacija sve bolje pozicionira, kako na domaćem tako i na inostranom turističkom tržištu.