TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Apr 15, 2013

POSJETA STRANIH TUROPERATERA


Untitled document
Turoperateri iz Njemačke i Srbije posjetili Trebinje
Untitled document

U Trebinju su 08.04.2013. godine boravili menadžer Turističe agencije „Robinson“ iz Beograda  gospodin Ljubiša Nešovanović, predstavnica turoperatera iz Njemačke i poznati  fotograf i novinar, gospodin Dragan Bosnić.

Turistička organizacija opštine Trebinje je bila organizator ove posjete od strane navedenih turoperatera, kojima je uz pratnju stručnog vodiča predstavljena bogata turistička ponuda grada: kompleks Hercegovačka Gračanica, manastir Tvrdoš sa svojom vinarijom, Muzej Hercegovine, Perovića (Arslanagića) most, Stari grad „Kastel“, Dučićev park, spomenici Jovanu Dučiću, Njegošu i spomenici iz  I i II svjetskog rata...

Svrha posjete je bila upoznavanje sa turističkom ponudom Trebinja u cilju proširenja na Njemačko turističko tržište, a radi povećanog interesovanja njemačkih turista za boravak u BiH i Trebinju. Cilj posjete menadžera turističke agencije "Robinzon" je i da se povećaju dolasci turista iz Srbije.

Nakon obilaska turističkih znamenitosti Trebinja turoperateri su iskazali veliko zadovoljstvo viđenim i zaključili da Trebinje posjeduje ogroman potencijal, te najavili sedmodnevni aranžman u BiH, od kojih će njemački turisti u Trebinju boraviti 2 dana, a koji će biti realizovan od proljeća 2014. godine.