TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Apr 11, 2013

UČEŠĆE TURISTIČKE ORGANIZACIJE NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U NIŠU


Untitled document

U periodu od 04.-06. aprila održan „XIV Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora“ u Nišu

Untitled document

Renovirana hala „Čair“ u Nišu bila je domaćin „XIV Međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora“ koji je održan u periodu od 04-06. aprila, a na kome se posjetiocima predstavilo 110 izlagača: turoperatera, hotelijera, turističkih organizacija kao i predstavnika ostalih grana privrede koje indirektno učestvuju u razvoju i plasmanu turističkih proizvoda, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i ostalih zemalja u regionu, kao i iz zemalja iz čitave Evrope.

Sajam je otvorio Pomoćnik ministra za sektor turizma u Ministarstvu finansija i privrede u Vladi Srbije g-din Stojan Arizanović.

Brojnim posjetiocima sajma, aktivno i putem raznovrsnog promotivnog materijala prvi put je predstavljena turistička ponuda grada Trebinja ( kulturno - istorijsko naslijeđe, manastiri i vjerski objekti,  vinarije, sportske i kulturne manifestacije, izletišta, smještajni kapaciteti, gastronomija...).

Učešće na pomenutom sajmu bilo je od velikog značaja za Turističku organizaciju što je potvrdila velika  zainteresovanost koja je vladala za turističku ponudu Trebinja od strane brojnih medijskih kuća, kao i posjetilaca sajma.

Turistička organizacija opštine Trebinje je nastupila na štandu Gradske turističke organizacije Kragujevac sa kojom ima potpisan “Protokol o saradnji”.