TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Sep 11, 2012

NOVINAR IZ IZRAELA POSJETIO TREBINJE


Untitled document

Izraelski novinar Dr Rami Dovrat posjetio Trebinje

Untitled document

G-din Rami Dovrat, novinar  GO TRAVEL-a, visoko pozicioniranog web-site-a koji pokriva širok spektar informacija o turizmu i mjestima koja su interesantna za putnika, a koji je specijalizovan za city-break ture sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem, u ponedeljak 10.09. posjetio je Trebinje u organizaciji Turističke organizacije opštine Trebinje.

U okviru svoje posjete G-din Dovrat je obišao brojne turističke destinacije našeg grada, napravio city-break turu sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem u centru grada, posjetio Turistički-info centar, vjerske objekte u centru grada, Stari grad, Muzej Hercegovine, manastire Tvrdoš i Hercegovačku Gračanicu, Perovića (Arslanagića) most, podrum vina „Anđelić“ i dr.

Nakon posjete G-din Dovrat je izrazio veliko zadovoljstvo posjećenim destinacijama, te je konstatovano da Trebinje predstavlja izuzetno atraktivnu i sadržajnu turističku destinaciju, koja može da zainteresuje ne samo turiste iz Izraela, već iz svih djelova svijeta svojom bogatom turističkom ponudom.