TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Jul 28, 2009

TOOT dodjelila II. nagradu na manifestaciji "Skokovi sa kamenog"


Untitled document U nedjelju 26.07.2009 g. odrzana sportska  manifestacija “Skokovi sa kamenog mosta u Trebisnjicu”
Untitled document
Turisticka organizacija opstine Trebinje je pomogla ovogodisnju sportsku  manifestaciju “Skokovi sa kamenog mosta u Trebisnjicu”, koja se vec 10 godina odrzava  tradicionalno u gradu na Trebisnjici. Manifestacija je okupila veliki broj posjetilaca, koji su uzivali u skokovima takmicara i koje je do duboko u noc zabavljao popularni srbijanski pjevac Darko Radovanovic sa svojim bendom.

Troclani ziri u sastavu: Tatjana Bulajic, Zoran P. Sorajic i Igor Andjelic, odlucili su da je je najbolji u ovogodisnjem takmicenju bio Igor Gudelj, kome je pripao pehar i novcana nagrada od 300 KM. Drugo mjesto i novcana nagrada od 200 KM , koju je obezbjedila Turisticka organizacija pripala je Nebojsi Kaporu, dok je trece mjesto zauzeo Nemanja Miskovic kome je pripala novcana nagrada od 100 KM.
Turisticka organizacija smatra da ova manifestacija ima veliki znacaj za promovisanje sportsko-rekreativnog turizma kako opstine Trebinje, tako i Republike Srpske, te je shodno tome i bila suorganizator ove manifestacije.