TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
May 10, 2011

PRIJEM POVODOM PRIZNANJA „ZLATNA ČAŠA GOSTOLJUBLJA“


Untitled document

Načelnik opštine Trebinje organizovao prijem za predstavnike javnog života grada povodom osvojenog priznanja

Untitled document

Povodom priznanja „Zlatna čaša gostoljublja 2010“ koje je dodijeljeno Opštini Trebinje, a u okviru manifestacije „Zlatno turističko srce 2010“ u organizaciji Međunarodnog centra za unapređenje i razvoj turizma Jugoistočne Evrope SACEN International-a,  u utorak 10. maja, načelnik Opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk priredio je u maloj sali Opštine prijem za direktne i indirektne učesnike manifestacije, novinare i predstavnike javnog života grada.

Na prijemu Načelnik opštine Trebinje pozdravio je sve prisutne i istakao da je naš grad ponosan na ovo prestižno priznanje.

„Trebinje je u proteklim godinama izraslo u jedinstvenu turističku destinaciju i sve više postaje prepoznatljivo kao sredina koja, uz najkvalitetniji, zdrav i aktivan život, nudi i najzanimljiviji odmor, proizvodi najbolje vino i ekološki najzdraviju hranu“, rekao je između ostalog Načelnik opštine Trebinje.

Prisutnima se obratio i Episkop Zahumsko – Hercegovački i Primorski gospodin Grigorije koji je čestitao građanima Trebinja na ovom značajnom priznanju i dodao da je privilegija što živimo u jednom od najživopisnijih svjetskih krajolika i jednom od najljepših malih gradova na svijetu, što tvrde ne samo stanovnici ovog grada već i turisti koji ga posjećuju u sve većem broju.

Direktorica Turističke organizacije opštine Trebinje Tatjana Bulajić  pozdravila je sve prisutne i istakla da je Trebinje ponosno na ovo značajno priznanje, koje je uslijedilo kao rezultat dobrog, promišljenog i sistematičnog rada na promociji Trebinja.

Ovo priznanje je još jedno u nizu koje potvrđuje da Trebinje postaje sve traženija i prepoznatljivija turistička destinacija.