TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Mar 1, 2011

TURISTIČKA ORGANIZACIJA NASTUPILA NA 33. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA (ITTFA) U BEOGRADU


Untitled document

U BEOGRADU JE U PERIODU OD 24. DO 27. FEBRUARA 2011 GODINE ODRŽAN 33. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA (ITTFA)

Untitled document

U Beogradu je u periodu od 24. do 27. 02.  2011 godine održan 33. Međunarodni sajam turizma (ITTFA) na kome se predstavilo oko 850 domaćih i stranih izlagača iz 41 zemlje svijeta. Ove godine zemlja partner je bila Hrvatska, a po prvi put na ovogodišnjem sajmu svoju ponudu su predstavili Južnoafrička Republika i Indija.

Turistička organizacija opštine Trebinje je i ove godine uzela aktivno učešće na pomenutom sajmu, koji za naš grad ima veliko značenje, zato jer su naši najbrojniji gosti upravo iz Srbije.

Svoju ponudu Turistička organizacija opštine Trebinje predstavila je na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske. Za Trebinje je kao i prehodnih godina vladalo veliko intresovanje posjetilaca sajma, a to dokazuje i činjenica da je podijeljen sav promotivni materijal.

Uz promotivni materijal Turističke organizacije opštine Trebinje aktivno učešće sa svojim proizvodima ili promotivnim materijalom su uzeli vinarije: Anđelić, Tarana, Tvrdoš i Vukoje; turistička agencija "Friend travel", hoteli: "Leotar,  "Platani", "Viv" i motel "Konak" Mosko.

Opšta ocjena je da  je i ovogodišnji nastiup Turističke organizacije opštine Trebinje bio jako kvalitetan i zapažen.