TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Aug 17, 2010

TREBINJE NAJOZBILJNIJI KANDIDAT ZA „ZLATNU ČAŠU GOSTOLJUBLJA“


Untitled document

13.08.2010 GODINE TURISTIČKI INFO CENTAR POSJETILA JE MEĐUNARODNA TURISTIČA PATROLA

Untitled document

Predstavnici SACEN International-a  posjetili su Opštinu Trebinje i Turistički info centar  i saopštili da je Trebinje ušlo u uži izbor za dodjelu „Zlatnog turističkog srca“ – turistički Oskar,  najprestižnijeg priznanja u oblasti turizma u regionu jugoistočne Evrope, koju dodjeljuje Međunarodni centar za razvoj i unapređenje ugostiteljstva i turizma (SACEN International) iz Beograda.

„Zvanično, od danas, Trebinje je najozbiljniji kandidat za „Zlatnu čašu gostoljublja“, i ja vam čestitam. Od svih naših priznanja, to je najvažnija kategorija, jer, u osnovi, turizam su ljudi i bez njih se ne može“, kazao je Dragan Gligorijević, predsjednik SACEN International-a.
Gligorijević je dalje dodao: „Niko se tako iskreno ne obraduje gostu kao što to rade domaćini u Trebinju, u šta smo se i sami danas uvjerili.“

 

 

 

 

 

 

 

Gospodin Dragan Gligorijević sa saradnicima iz Beča, posjetio je  Turistički informativni centar i pohvalno se izrazio o funkcionalnosti i radu ovog centra.
„Ovdje pod platanima, kao rijetko gdje, vidjeli smo jedan ekskluzivan i jako moćan informativno turistički centar. Na svoje veliko iznenađenje utvrdili smo da Trebinje ima do sad najbolje uređen turističko informativni prostor u kome su izložene brojne brošure, opisi cjelokupne okoline i svih manastira kao i karte samog grada, bliže i dalje okoline sve do Herceg Novog i Dubrovnika. Prilikom turstičkih patrola prošli smo mnoge države i turističke centre, ali na ovakvu srdačnost turističkih radnika, kao i, a ovo ističem posebno, običnih građana koji su spremni da izaću u susret svakom turisti, rijetko smo sretali.