TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Oct 12, 2009

NOVA DVA PRIZNANJA NA NOVOSADSKOM SAJMU


Untitled document Turitsticka organizacija opstne Trebinje dobitnik VELIKE ZLATNE MEDALJE ZA KVALITET I NAGRADE ZA DOBAR DIZAJN
Untitled document
U Novom Sadu je u periodu od 06.-10.oktobra 2009. g. odrzan 42. Medjunarodni sajam turizma.
Medju izlagacima, kojih je bilo vise od 300 iz zemalja regiona, predstavila se i Turisticka organizacija opstine Trebinje na zajednickom standu Turisticke organizacije Republike Srpske.

Prvog dana sajma nasa organizacija je dobila VELIKU ZLATNU MEDALJU ZA KVALITET, koju je dodijelio Novosadski sajam, a svecana dodjela priznanja odrzana je u velikoj sali kongresnog centra “Master”. Pored ove medalje Turistickoj organizaciji opstine Trebinje dodijeljena je i NAGRADA ZA DOBAR DIZAJN - ZA REALIZACIJU DIZAJNA LICNE KARTE TREBINJA, koju su dodijelili Privredna Komora Vojvodine i Novosadski sajam. I ove, kao i svih predhodnih godina vladalao je veliko interesovanje brojnih posjetilaca za Trebinje i  njegovu  turisticku ponudu.
Novosadski sajam je potvrdio cinjenicu da Trebinje iz dana u dan postaje sve trazenija i prepoznatljivija turisticka destinacija.

Nakon dobijanja Zlatne turisticke ruze u Banja Luci, uslijedila su i ova dva priznanja, koja su dokaz i potvrda kvalitetnog rada nase Organizacije i dobre promocije turistickih potencijala Opstine.

Na Novosadskom sajmu su urucene 42 ZLATNE MEDALJE za Bosnu i Hercegovinu, od cega je 7 otislo u Trebinje. VELIKE ZLATNE MEDALJE ZA KVALITET urucene su Turistickoj organizaciji opstine Trebinje i Podrumu "Vukoje". ZLATNE MEDALJE ZA KVALITET uručene su: turistickim agencijama "Friend Travel“, "Ubla tours“, restoranima Konoba "Studenac“, "Hercegovacka kuca“ i motelu "Konak“.