TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Apr 21, 2010

TURISTIČKA ORGANIZACIJA NASTUPILA NA MOSTARSKOM SAJMU


Untitled document

TOOT NASTUPILA NA 13.MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA-MOSTAR 2010.

Untitled document

U Mostaru je u perodu od 13. do 17. aprila održan 13. Međunarodni sajam gospodarstva, na kome se predstavilo oko 800 izlagača iz 30 zemalja. Zemlja partner na ovogodišnjem sajmu bila je Republika Srbija, koja je sa BiH potpisala nekoliko bitnih sporazuma između država.                         Sajam je otvorio predsjednik Republike Srbije Boris Tadic.

 

Na mostarskom sajmu Turistička organizacija opštine Trebinje je uzela aktivno učešće  na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske. Pored promotivnog materijala, bogata ponuda našeg grada predstavljena je promocijom Hercegovačkog vina – predstavljena su vina podruma: „Vukoje“, „Anđelić“, „Tarana“; suhomesnatim proizvodima preduzeća „TDS Tarana“; rukotvorinama Udruženja žena „Vasila“; suvenirima suvenirnice „Art Špaiz“, te proizvodima zdrave hrane (med i čaj) firmi „Herceg med“ i „Ljekobilje“.

Sajam je mjesto predstavljanja i umrežavanja turističke ponude i turističkih agencija, turoperatora, destinacija i posjetilaca,  prezentacije i promocije, tako je za Turističku organizaciju opštine Trebinje ovaj sajam bio od znacaja, zbog ostvarenih mnogobrojnih kontakata i širenja daljnje saradnje sa partnerima iz turističke industrije. U okviru programa izlaganja, predstavili su se hoteli, vinarije, turističke organizacije i zajednice, turističke destinacije, turističke agencije, ugostiteljstvo, restorani, turistički sadržaji, davaoci turističkih usluga, opština i gradova, kao i prateća industrija.