TREBINJE TURIZAM
Turistička organizacija Grada Trebinja
homehomehomehome
head
 
 
Kalendar događaja
 
Trenutna dešavanja u gradu,možete provjeriti ovdje. Prikaz svih dešavanja sa kratkim opisom događaja.
kaendar
 
Galerije
 
Oct 6, 2017

TРЕБИЊЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ


Туристичка понуда Требиња представљена је на јубиларном 50. Међународном сајму туризма који се одржава у Новом Саду и то као гост на штанду Туристичке организације Војводине што је резултат договора постигнутог у оквиру манифестације „Дани Српске у Србији“, у дијелу на којем излажу партнери из региона заједно са ТОРС-ом која је представила туристичку понуду Републике Српске.
 
 
Овогодишњи сајам је концепцијски редефинисан у сајам рецептивног туризма у чијем центру је туриста за којег се креира понуда заснована на савременим мотивима, очекивањима и искуствима што је Требињу, као дестинацији разноврсним туристичким садржајима која биљежи рапидан раст обима туристичког промета и континуирано проширење понуде дало понебну шансу за пласман понуде.
 
 
Да је Требиње туристичка дестинација препознатљива становницима Новог Сада и читаве Војводине потврдило је и ово појављивање, те са правом можемо очекивати да ће услијед ове добро реализоване промотивне активности број гостију из Војводине расти наредних година.